Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

”Pentru fiecare minut trebuie să dăm socoteală”. Zilele lui Padre Pio și a confraților săi

 
”Pentru fiecare minut trebuie să dăm socoteală”. Zilele lui Padre Pio și a confraților săi
  • 14 Ian 2015
  • 3770
” Să începem astăzi, o fraților, să facem binele, căci nimic până acum nu am făcut”. Aceste cuvinte pe care seraficul părinte Sf. Francisc în umilința sa le aplica sieși, să ni le zicem la începutul acestui an. Cu adevărat nimic nu am făcut până astăzi sau, dacă am făcut, e puțin; anii s-au scurs de la răsărit la apus fără ca noi să ne fi întrebat cum i-am întrebuințat; dacă era ceva de reparat, de adăugat, de tăiat în conduita noastră. Am trăit fără să ne gândim, ca și cum eternul judecător nu ar trebui să ne cheme la El și să ne întrebe de ceea ce am făcut, de cum am cheltuit timpul nostru. Totuși pentru fiecare minut va trebui să dăm socoteală, de orice mișcare a harului, de orice sfântă inspirație, de orice ocazie prin care puteam să facem binele. Cea mai ușoară transgresiune a legi sfinte a lui Dumnezeu va fi luată în considerare! (Padre Pio, TN, in Epist. IV, p 875).
 
În video-ul atașat se regăsesc o serie de filmări rare care arată cum decurgeau zilele lui Padre Pio și a confraților în anii ′50. Și care ni-l repropun pe sfântul din Pietrelcina.  
 
Traducere: AMR
 Sursa:iltimone.org

Știri din aceeași categorie