Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Incredibilul mesaj de segregare religioasă a unui imam din Franţa

 
Incredibilul mesaj de segregare religioasă a unui imam din Franţa
  • 31 Dec 2014
  • 5167
"E trist că sunt obligat să spun că majoritatea musulmanilor nu respectă Sharia și învățăturile sale." Cu aceste cuvinte, șeicul Younes Laaboudi Laghzawi a început predica în Marea Moschee Echirolles din  Grenoble (Franța), pe 19 Decembrie. În predica sa, tradusă din limba arabă de MEMRI, imamul i-a avertizat pe toți musulmanii din Franța să nu sărbătorească Crăciunul și Anul Nou.

"Prea mulți musulmani, a continuat acesta, fac tot ce pot doar să emuleze necredincioșii și pentru a sărbători festivităţile lor, care nu există nicăieri în legea noastră. Și fac acest lucru în ciuda religiei noastre care ne avertizează că nu este bine să-i imităm pe alții, oricine ar fi aceştia: evrei, creștini, budiști sau infideli".

Imitarea infidelilor și sărbătorirea "Crăciunului sau Anului Nou" sunt interzise "de Coran, de hadith și toate școlile coranice umma": "Allah a spus: "O, voi cei care credeti, nu vă faceţi prieteni cu evreii sau creștinii. Ei sunt prieteni unii cu alții." Și fiţi atenţi, pentru că el a mai adăugat: "Și oricine dintre voi îl are pe unul dintre ei ca prieten, devine unul dintre ei". Şi aceasta, Allah o interzice."

Dar nu numai. "Chiar şi Profetul nostru Mahomed a spus: "Oricine imită pe acești oameni devine unul dintre ei". Deci, dragi frați, (...) a sărbători Crăciunul sau Anul Nou este interzis în adevăratul sens al cuvântului."

Traducere: ACCSursa:www.tempi.it