Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Kenya și India, ororile sterilizărilor forțate

 
Kenya și India, ororile sterilizărilor forțate
  • 14 Noi 2014
  • 3755
de Anna Bono

13 femei au murit în India într-o operațiune de sterilizare în masă. Totul a pornit de la o campanie de vaccinare care s-a dovedit mai târziu  a fi un  mare șiretlic și asta pentru că ascundea o acțiune masivă de sterilizare a femeilor. Întreaga campanie a fost sponsorizată de doua agenții care au legătură cu ONU, UNICEF și OMS.

Cele 13 femei au murit și mai bine de 20 se află în stare gravă în urma acestor acțiuni. Cel mai grav este faptul că autoritățile sanitare fiind conștiente de urmările campaniei au acreditat această metodă comună de contracepție. Din unele mărturii reiese faptul că există multe alte operațiuni de acest fel, iar în toate aceste cazuri medicii sunt constrânși să execute aceste ordine într-un ritm foarte alert fără a cere prea multe explicații.

Două agenții care au direct legătură cu ONU, UNICEF și OMS au lansat și în Kenya o amplă campanie de vaccinare împotriva tetanosului. Totul s-a desfășurat într-o liniște falsă, până când medicii catolici au aprofundat această campanie și au descoperit  că în realitate vaccinul era un puternic contraceptiv care steriliza femeile.

Traducere: Orian Remus Anghel


Sursa:www.lanuovabq.it

Știri din aceeași categorie