Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Întâlnirea inter-eparhială de lucru cu comisiile pentru planul integrat de dezvoltare

 
FOTO: Întâlnirea inter-eparhială de lucru cu comisiile pentru planul integrat de dezvoltare
  • 17 Sep 2014
  • 3735
În perioada 16-18 septembrie 2014, la sediul Curiei Arhiepiscopiei Majore din Blaj, se desfăşoară un workshop cu comisiile eparhiale pentru planul integrat de dezvoltare, ce vizează însușirea etapelor metodologice ale elaborării şi implementării unui Plan strategic de dezvoltare în cele şase eparhii ale Bisericii Române Unite.

După ce, întâlniri similare au avut loc lunile trecute în fiecare eparhie, întâlnirea de la Blaj reuneşte reprezentanţi ai comisiilor fiecărei eparhii, fiind prezenţi 23 de participanţi.

Lucrările au început marţi, 16 septembrie, la orele 10, cu cuvântul PS Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, urmat de cuvântul dr. Willi Kawohl, desemnat de Renovabis pentru susţinerea acestor cursuri de formare, care a vorbit despre recunoaşterea organizaţiei pe care o reprezintă, faţă progresul făcut de BRU şi despre aprecierea Renovabis pentru iniţierea procesului spre un plan integrat de dezvoltare.