Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Plângere penală împotriva unui episcop care predică învățătura Bisericii

 
Plângere penală împotriva unui episcop care predică învățătura Bisericii
  • 20 Aug 2014
  • 4956
Juanjo Romero de la Infocatolica anunță că "gaystapo", cum spune el, din nou, l-au denunțat pe Episcopul spaniol Juan Antonio Reig Pla pentru apropouri interzise. Acestea ar fi fost rostite în predica sa din timpul emisiunii televizate de pe 3 august a. c., pe al doilea canal național de televiziune din Spania. Prin urmare, împotriva episcopului s-a făcut o plângere penală deoarece a îndrăznit să spună că "există o diferență sexuală între bărbați și femei."

Prin astfel de acțiuni se încearcă să fie reduși la tăcere toți cei care nu se închină în fața unei gândiri “politic-corecte", a comentat Romero.

Episcopul de Alcala de Henares a îndrăznit să spună: "Tu ești fiul lui Dumnezeu. Ai fost creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, ai fost creat bărbat și femeie. Acest fapt este acum ascuns în Spania. Multe legi nu mai țin cont de aceasta!

Multe legi din Spania, recent promulgate, (...) uită de diferența sexuală care există între bărbați și femei."

Episcopul Reig Pla deși a obținut acum trei luni o hotărâre judecătorească prin care se recunoaște dreptul de a predica ceea ce învață Biserica despre homosexualitate, asociațiile de homosexuali încearcă din nou să-l atace și să-l reducă la tăcere.

Dea această dată, este acuzat de "promovarea unui discurs anti-gay ca și când aceștia ar fi neutri": fapt catalogat de aceștia ca o "încălcare a drepturilor omului"! Discursul său este un "pericol pentru existența" LGBT; este o instigare la "ură, agresivitate și chiar crimă". Difuzarea unui astfel de mesaj la televiziunea publică este considerată de reclamanți drept o circumstanță agravantă: ar trebui ca și televiziunea să primească un avertisment.

Nu știu câți dintre creștinii care citesc acest articol realizează în ce mare pericol suntem. La ce să ne așteptăm pe viitor din partea Lobby-ului LGBT?

Jurnalistul Juanjo Romero, își încheie articolul mulțumindu-i episcopului Juan Antonio Reig Pla pentru curajul său.

Traducere: ACC


Sursa:www.riposte-catholique.fr

Știri din aceeași categorie