Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Cercetare deturnată de la scopul iniţial pentru crearea microcipului contraceptiv

 
Cercetare deturnată de la scopul iniţial pentru crearea microcipului contraceptiv
  • 10 Iul 2014
  • 4176
Finanțat de Fundația Bill Gates, microcipul contraceptiv are o durată de viață de 16 ani, putând fi activat și dezactivat, și ar putea fi introdus pe piață din 2018. Testele preclinice sunt programate pentru anul viitor.

Jeanne Smits spune că cercetarea, iniţial, a fost axată pe un microcip capabil să distribuie medicamente în organism, pe o perioadă lungă de timp și printr-o comandă externă, pentru un grup ţintă constiutuit din femei în vârstă. Acest studiu a fost deturnat de la scopul său de către Bill Gates, cu finanţare de la Fundaţia Bill şi Melinda Gates, Fundație care susţine toate tipurile de programe pentru controlul nașterilor.

Dincolo de aspectul moral și avortiv, aceast microcip ar controla naşterile. Criptarea datelor ar trebui să se facă prin WiFi fără controlul unei terțe părţi. John Whitehead, un avocat constituțional și fondatorul Asociației liberale The Rutherford Institute, a declarat:
 
"Tot ceea ce va emite acest microcip se va înregistra într-un fișier al guvernului. Microcipul ar putea  informa chiar şi atunci când se intreţin relaţii intime. Deci nu va fi nici un respect pentru intimitatea persoanelor."

Cipul ar putea fi activat pentru a preveni ca anumite persoane sau categorii de persoane să aibă copii. Distribuția acestui microcip contraceptiv este prezentat ca un avantaj pentru țările în curs de dezvoltare. Cercetarea coincide cu un angajament al mai multor agenții internaționale de a finanța programele de contracepţie pe termen lung la peste 120 de milioane de femei care trăiesc în cele mai sărace țări.

Ce respect mai au aceste fundaţii sau agenţii internaţionale pentru viaţă?

Traducere: ACC


Sursa:lesalonbeige.blogs.com