Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Președintele mișcării Manif pour tous în vizită la Papa

 
Președintele mișcării Manif pour tous în vizită la Papa
  • 15 Iun 2014
  • 4060
Printre cei care au participat în dimineața zilei de 12 iunie a. c. la Sfânta Liturghie celebrată de Papa Francis la Casa Santa Marta, a fost și Ludovine de la Rochère, președintele mișcării Manif pour tous. La sfârșitul celebrării, doamna de la Rochère a fost primită de Sfântul Părinte, după cum reiese dintr-o fotografie publicată de L`Osservatore Romano.

Invitația ar fi fost făcută de către Papa în persoană, deoarece - după cum declară Ludovine de la Rochère - "i-am scris Papei că mișcarea Manif pour tous trebuie să meargă mai departe, în fața amenințării mai multor proiecte de legi" împotriva familiei . Din acest motiv, " i-am cerut să ne dea un semn al sprijinului său, o încurajare excepțională din partea sa."

În timpul întâlnirii, președintele mișcării Manif pour tous, conform revistei Famille Chrétienne, i-a oferit Papei o imagine de ansamblu a situației politice franceze, cu referire în special la acele proiecte de legi și acele scenarii care amenință familia, de exemplu fertilizarea heterologă, maternitatea-surogat și problema teoriei genului.

Papa i-ar fi răspuns că va reflecta cu privire la cel mai bun mod pentru a adresa un mesaj francezilor. Înainte de a pleca, de la Rochère a mulțumit Papei pentru sprijinul său și i-a oferit un tricou cu logo-ul Manif pour tous, o carte despre mișcare și "Manifestul pentru familie și copil," publicat în martie anul aesta.

Traducere: ACCSursa:www.zenit.org