Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Între 2 – 27 octombrie 2024, a doua sesiune a sinodului despre sinodalitate

 
Între 2 – 27 octombrie 2024, a doua sesiune a sinodului despre sinodalitate
  • 20 Feb 2024
  • 446

Lucrările celei de-a doua sesiuni a celei de-a XVI-a Adunări generale a Sinodului episcopilor se vor desfășura în perioada 2-27 octombrie 2024 și vor fi precedate de câteva zile de exerciții spirituale: a anunțat sâmbătă, 17 februarie a.c., Secretariatul general al Sinodului episcopilor.

 

Secretariatul general al Sinodului episcopilor a comunicat datele celei de-a doua sesiuni a celei de-a XVI-a Adunări generale ordinare a Sinodului episcopilor.

Potrivit comunicatului, Sfântul Părinte Francisc a stabilit că lucrările celei de-a doua sesiuni a celei de-a XVI-a Adunări generale ordinare a Sinodului episcopilor se vor desfășura în perioada 2 - 27 octombrie 2024.

Participanții vor continua în perioada respectivă lucrările Sinodului despre sinodalitate pe tema "Pentru o Biserică sinodală: comuniune, participare și misiune".

În fine, în comunicat se menționează faptul că a doua sesiune a celei de-a XVI-a Adunări va fi precedată de două zile de reculegere spirituală, între 30 septembrie și 1 octombrie, urmând ca participanții să ajungă la Roma pe 29 septembrie 2024.Sursa:vaticannews.va.ro