Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Aventură și credință, la Beclean

 
Aventură și credință, la Beclean
  • 18 Noi 2023
  • 698

Sâmbătă, 11 noiembrie, grupul de cercetași „Don Bosco” din Beclean a organizat o ieșire sub îndrumarea Asociației Cercetașii Munților și supravegherea șefilor și a părintelui spiritual, Pr. Cosmin Moldovan, la Mănăstriea ”Coborârea Spiritului Sfânt” din Molișet.

Succesul metodologiei cercetășești continuă în orașul Beclean, prin implicarea și dăruirea perseverentă a tinerilor șefi ai greupului din orașul de pe Someș și a asistentului spiritual.

În această zi copiii au putut descoperi că cercetășia te face să realizezi exigențele vieții în natură, te învață să lucrezi în echipă și să fii mai bun cu cei din jurul tău, îți dăruiește o educație în spirit creștin pe care școlile zilelor noastre nu o oferă. Prin cercetășie te poți dezvolta la un nivel și mai amplu, cercetașii știind să coordoneze o echipă, să împartă responsabilități, să învețe la rândul lor pe cei mai mici decât ei. Prin cercetășie copiii învață să fie ambițioși și tot timpul sunt stimulați să își depășească limitele.

ACC