Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Credincioși din Dieceza de Bordeaux în vizită la Misiunea Greco-Catolică Română din Paris

 
Credincioși din Dieceza de Bordeaux în vizită la Misiunea Greco-Catolică Română din Paris
  • 13 Noi 2023
  • 686

Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, Misiunea Greco-Catolică Română din Paris a primit vizita unui grup de credincioși din Dieceza de Bordeaux, însoțiți de Pr. Vicar General Samuel Volta. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Zilei porților deschise a Patrimoniului Catolic Oriental, organizat în colaborare cu asociația franceză l`Oeuvre d`Orient. 

Dornici să descopere Bisericile Orientale, grupul a vizitat mai multe lăcașuri de cult bizantine din Paris, au asistat la conferințe despre ritul bizantin, iar la sediul Misiunii Greco-Catolice Române din ParisPr. Paroh Mihai Marina și Pr. Vicar Alin Cîndea le-au vorbit despre istoria Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, despre fondarea Misiunii din Paris și martiriul celor șapte episcopi beatificați de Papa Francisc în 2 iunie 2019 pe ”Câmpia Libertății” din Blaj.

Totul s-a încheiat cu un moment de rugăciune.

 

ACC