Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 9
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Bisericile creştine condamnă pedeapsa cu moartea a creştinei Mariam Ibrahim, însărcinată în luna a opta

 
Bisericile creştine condamnă pedeapsa cu moartea a creştinei Mariam Ibrahim, însărcinată în luna a opta
  • 28 Mai 2014
  • 3731
Agenţia de presă Fides informează că Bisericile din Sudan au semnat o declaraţie comună în care îşi arată indignarea pentru condamnarea la moarte a creştinei Mariam Yehya Ibrahim, însărcinată în luna a opta, acuzată de apostazie.

Pr. Butros Trille Kuku, vice-secretar general al Conferinţei Episcopale din Sudan, a declarat pentru AMECEA Online News că această luare de poziţie comună arată că acuzele aduse acestei creştine sunt false, motiv pentru care Bisericile din Sudan cer autorităţilor de la Khartoum să revină asupra sentinţei şi să o elibereze.

Soţul condamnatei la moarte a spus că tatăl ei este musulman, însă mama ei este creştină. Tatăl le-a abandonat când Miriam avea 6 ani, iar mama a educat-o în credinţa creştină.

Autorităţile sudaneze o acuză pe femeie nu doar de apostazie, ci şi de adulter, întrucât fiind musulmană nu poate să se căsătorească cu un bărbat de altă religie.

(Agenţia Fides 27.05. 2014)
Traducerea: Andrei Hrişman