Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Sesiunea ordinară de primăvară a Sinodului Episcopilor Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică

 
FOTO: Sesiunea ordinară de primăvară a Sinodului Episcopilor Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică
  • 08 Iun 2023
  • 830

Ieri au început, la Blaj, sub președinția Preafericirii Sale Cardinal Lucian Mureșan, lucrările sesiunii ordinare de primăvară a Sinodului Episcopilor Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică.

Tot ieri, începând cu ora 18.00, Episcopii membri ai Sinodului au participat la Conferința Internațională de Istorie a Comunismului dedicată comemorării a 75 de ani de la desființarea ilegală a Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică. 

Evenimentul, a fost organizat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului, alături de Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș și de Primăria Municipiului Blaj, și s-a desfășurat la Palatul Cultural din Blaj.

Astăzi, de la ora 8:00, Episcopii Bisericii Române Unite cu Roma au celebrat Sfânta Liturghie în Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” din Blaj.