Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Anunț: Întâlnirea Inter-eparhială a Copiilor la Cluj-Napoca

 
Anunț: Întâlnirea Inter-eparhială a Copiilor la Cluj-Napoca
  • 03 Mai 2023
  • 860

În data de 27 mai 2023, va avea loc Întâlnirea Inter-eparhială a Copiilor. Tema acestei întâlniri, la care vor participa copii din parohiile Eparhiei de Cluj-Gherla, precum și din parohiile Arhieparhiei de Alba-Iulia și Făgăraș, cu vârste cuprinse între 6 – 14 ani, este „Liturghia, întâlnirea cu Isus”, iar motto-ul: „Lăsați copiii să vină la mine…” (Lc 18,16).

Evenimentul este organizat de către Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla în colaborare cu Arhieparhia de Alba-Iulia și Făgăraș, prin Birourile pentru pastorația tinerilor și a copiilor, în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

Întâlnirea va avea loc în incinta Parcului sportiv dr. Iuliu Hațieganu (cunoscut ca „Parcul Babeș”).

Programul Întâlnirii Inter-eparhiale a Copiilor 2023 (IEC):

9.00 Primirea participanților & animație

10.30 Sfânta Liturghie arhierească

11.30 Prânzul

12.30 Festivalul copiilor

13.00 Cateheză

13.15 Activități pe tema IEC

13.50 Parada creației

14.00 Jocuri

16.00 Încheierea Întâlnirii Copiilor

Cu bucurie vă invităm să luați legătura cu preoții din comunitatea dumneavoastră parohială, și să lăsați copiii să participe la această sărbătoare a credinței ce le este dedicată.

Pr. Radu Tălpălariu, coordonator

al Biroului pentru pastorația tinerilor și a copiilor

* * *

Întâlnirea Inter-eparhială a Copiilor se va desfășura în incinta Parcului sportiv dr. Iuliu Hațieganu („Parcul Babeș”) – în zona fostului părculeț pentru copii.

Pe situl www.eparhiaclujgherla.ro se vor putea găsi diferite materiale pentru acest eveniment.

Informații suplimentare se pot obține la Biroul pentru pastorația tinerilor și a copiilor – pr. Radu Tălpălariu – 0740.349.866 sau e-mail tineretcluj@gmail.com.Sursa:eparhiaclujgherla.ro