Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa Francisc suferă de o infecție respiratorie. A fost internat la spital

 
Papa Francisc suferă de o infecție respiratorie. A fost internat la spital
  • 30 Mar 2023
  • 763

Ieri, 29 martie, la câteva ore după ce Sfântul Părinte Papa Francisc a fost internat în spital, Biroul de presă al Sfântului Scaun a transmis un comunicat prin care anunță că Suveranul Pontif va rămâne câteva zile la Policlinica Gemelli din Roma.

După ce a anunțat internarea Papei Francisc la mijlocul după-amiezii de miercuri 29 martie, Sala de presă a Sfântului Scaun a publicat un al doilea comunicat de presă cu puțin timp înainte de ora 20:30 pentru a menționa faptul că Sfântul Părinte s-a plâns de „dificultăți de respirație” în ultima perioadă. Această situație a dus la internarea la Policlinica Agostino Gemelli din Roma pentru efectuarea unor examinări medicale.

Ieri seară, aceste examinări „au scos la iveală o infecție respiratorie (este exclusă infecția cu Covid-19) care va necesita tratament medical spitalicesc adecvat pentru câteva zile”, precizează comunicarea din Sala de presă, care adaugă că Papa Francisc este „emotionat de numeroasele mesaje primite și își exprimă recunoștința pentru apropiere și rugăciune”.

 

Traducere: ACCSursa:https://www.vaticannews.va/fr/