Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Anunț: Conferință despre ecumenism la Blaj

 
Anunț: Conferință despre ecumenism la Blaj
  • 02 Aug 2022
  • 1041
Joi, 4 august 2022, ora 18.30, cu binecuvântarea Preafericirii Sale Cardinal Lucian Mureșan, va avea loc la sediul Curiei Arhiepiscopiei Majore din Blaj o conferință despre ecumenism susținută de Arhiepiscopul emerit de Dijon (Franța), Excelenta Sa Roland Minnerath.
 
Mons. Roland Minnerath a condus Arhidieceza de Dijon în perioada 13 februarie 2004 – 11 februarie 2022 și a fost membru al Comisiei doctrinare și Președinte al Comisiei pentru chestiunile canonice din cadrul Congerinței Episcopale Franceze.
 
De asemenea, înaltul prelat este membru al Comisiei Teologice Internaționale și al Congregației pentru Doctina Credinței de la Vatican.
 
Arhiepiscopul francez se află într-o vizită în România și va participa la Colocviul “Cântarea Cântărilor” organizat la Sanctuarul Arhiepiscopal Major de la Stânceni, în data de 6 august 2022.
 
Vă așteptăm cu drag pe toți cei interesați!
 
Biroul Arhieparhial de Presă