Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

”Dăruind, vei dobândi!” - o experiență spirituală puternică a unor copii din Blaj

 
”Dăruind, vei dobândi!” - o experiență spirituală puternică a unor copii din Blaj
  • 24 Apr 2014
  • 4096
A doua zi de Paște, un grup de copii de la Centrul de plasament și Casa de Tip Familial din Blaj, însoțiți de doamnele educatoare Mia Pauletti și Agafia Docolin precum și de sora Benigna, au dorit să împărtășească bucuria Învierii persoanelor în vârstă de la Azil, participând și animând Sfânta Liturghie celebrată de pr. Darius Crișan, după care le-au dedicat un cântec de Paște și le-au oferit câte un mic cadou.

A treia zi de Paște, același grup de copii, cărora li s-au alăturat și alți câțiva copii din oraș și d-na educatoare Cristina Frățilă, după ce au participat la Sfânta Liturghie celebrată de pr. Cristian Rus, la Parohia Blaj II, pe care au oferit-o în mod special pentru bolnavii din spital, au vizitat copiii de la Pediatrie precum și bolnavii de la secțiile: Interne, Chirurgie și Terapie intensivă, încercând să-i mângâie și să le aline suferința, și oferindu-le, în mod simbolic, câte un ou sau iepuraș de ciocolată, din ceea ce au primit și ei la randul lor.

Astfel, au făcut o experiență spirituală puternică, întâlnindu-L pe Isus în cei bolnavi, în cei mai nevoiași, exprimându-și, totodată, dorința de a reveni în mijlocul lor.

Corespondent e-communio
Știri din aceeași categorie