Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

PS Claudiu a primit vizita Consiliului Internațional Ziléos

 
PS Claudiu a primit vizita Consiliului Internațional Ziléos
  • 28 Iun 2022
  • 1408

Luni 27 iunie 2022, Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, a primit vizita Consiliului Internațional al Asociației Ziléos.

Aflați în România pentru câteva zile, conducerea Asociației ZiléosPatrick FrançoisBeatriceFrançois, Elisabeth Therien, însoțiți Ramona Dragoș, reprezentant Ziléos pentru Romania, au fost primiți de Preasfinția Sa Claudiu, la sediul Episcopiei de Cluj-Gherla. Înainte de întâlnirea ierarhului, conducerea Asociației Ziléos a vizitat diversele locații din Cluj-Napoca în care asociația a început să-și desfășoare activitatea.

Zileos este o asociație prezentă în mai multe țări: Canada, Franța, Elveția, România și Liban. De la începutul acestui an Asociația Zileos a început să-și desfășoare activitatea și pe teritoriul Eparhiei de Cluj-Gherla. Proiectul asociației dezvoltă o pastoraţie care se sprijină pe necesitatea de a le veni în întâmpinare tinerilor în mediul lor de viaţă. În toate programele sale, Ziléos are grijă să ţină cont de patru dimensiuni: raportarea la sine; relaţia cu ceilalţi, relaţia cu Isus Cristos, raportarea la lume şi angajamentul în lume. Ziléos are ca finalitate trezirea, iniţierea în credinţa creştină, formarea şi organizarea tinerilor. Se adresează, de asemenea și tinerilor, care afirmă că sunt în căutarea lui Dumnezeu sau nu-L cunosc pe Dumnezeu, care sunt departe de Biserică şi de credinţa creştină.

ACC