Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Un copil ucis şi 61 de răniţi, la o şcoală catolică din Damasc

 
Un copil ucis şi 61 de răniţi, la o şcoală catolică din Damasc
  • 16 Apr 2014
  • 3861
Un copil a fost ucis şi 61 de persoane au fost rănite, printre care copii, părinţi şi profesori, în urma lansării unei rachete, marţi dimineaţă, asupra şcolii catolice armene din Damasc: informează agenţia Fides. Şcoala catolică este situată în cartierul istoric Bab Tuma, în oraşul vechi, unde sunt concentrate mai multe biserici şi şcoli creştine.

„Azi dimineaţă, în jurul orei 7.30”, a spus la agenţia Fides pr. George Bahi, preot armean catolic din Exarhatul patriarhal de Damasc, „o rachetă a căzut asupra grupului de copii, părinţi şi profesori care aşteptau deschiderea şcolii. Un copil a murit şi alte 61 de persoane – printre care copii şi adulţi – au fost răniţi. Echipele de intervenţie au ajuns imediat. Răniţii au fost duşi la trei spitale din apropiere. Împreună cu episcopul Joseph Arnaouti facem acum turul spitalelor pentru a oferi asistenţă şi mângâiere părinţilor, rudelor şi prietenilor celor răniţi, cu toţii fiind profund afectaţi de cele întâmplate”.Sursa:ro.radiovaticana.va