Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Redacția e-communio.ro vă urează An nou Fericit!

 
Redacția e-communio.ro vă urează An nou Fericit!
  • 01 Ian 2022
  • 1610

Istoria omenirii își urmează cursul firesc indiferent dacă noi ne simțim sau nu pregătiți. Domnul vine. Maranatha.

Conectați și hiperconectați, pierdem adesea conexiunea cea mai importantă: cu Cel care ne dăruiește darul vieții noastre și existența însăși.

Acum, la întâlnirea dintre doi ani, dorim să îi mulțumim Domnului pentru minunile din viața de fiecare zi, pentru bucuria de a-L sluji și de a dărui Cuvântul Lui fraților noștri. Îi mulțumim pentru osteneala mâinilor noastre, pentru sănătatea cu care ne-a învrednicit, pentru darul aproapelui, pentru familie și pentru prietenii care ne stau alături și ne amintesc că împreună suntem frați, cu toții pe drum spre Împărăția cerului. Îi mulțumim pentru ajutorul cu care ne-a învrednicit, pentru toate mângâierile sufletești. Îi mulțumim și pentru încercările pe care le-am străbătut și care ne-au făcut poate să fim mai atenți unii cu ceilalți, mai aproape de cei de lângă noi și de lucrurilor care contează cu adevărat.

Cu acest prilej de bucurie, dorim să adresăm gândul nostru de gratitudine colaboratorilor, cititorilor și celor care se roagă pentru noi. Pe toți Vă încredințăm Dumnezeului Celui Mare și Puternic și purtării de grijă a Maicii Binecuvântate.
 
Să aveți un An nou fericit, cu Isus și cu Maica Sfântă alături!

 

Redacția e-communio.ro