Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Tinerii și copiii din Parohia Feldru-Valea Secerului în excursie

 
Tinerii și copiii din Parohia Feldru-Valea Secerului în excursie
  • 26 Iul 2021
  • 1545

Parohia Greco-Catolică “Adormirea Maicii Domnului” din Feldru (Valea Secerului) a organizat vineri, 23 iulie, o excursie la Vatra Dornei pentru tinerii și copiii parohiei.

Pr. Claudiu Oltean, organizatorul excursiei în frumoasa stațiune din Depresiunea Dornelor, le-a propus participanţilor momente de rugăciunedar și activităţi care au avut drept scop aprofundarea credinţei precum şi îmbunătăţirea relaţionării în grupul de tineri după o perioadă lungă de distanțare fizică impusă de pandemie.

Timpul petrecut împreună a fost unul intens, marcat de întrebări și răspunsuri legate de problemele spirituale cu care se confruntă tinerii, discuții, dar și un timp pentru activități în aer liber.

 

Participanții au mărturisit la finalul zilei că a fost o experienţă frumoasă şi că aşteaptă cu nerăbdare să se mai organizeze și la alte activități de acest fel. Tinerii și-au exprimat și dorința de a participa la Întalnirea Eparhială a Tinerilor care va avea loc la Cluj-Napoca, în 18 septembrie.

 

ACC

 

 

Citește și: Maieru: prima misiune a Biroului pentru pastorația tinerilor și a copiilor