Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rugăciunea Sfântului Ioan Paul al II-lea pentru familie

 
Rugăciunea Sfântului Ioan Paul al II-lea pentru familie
  • 25 Feb 2021
  • 4399

Dumnezeule, de la care provine orice paternitate în cer și pe pământ, Tată, care ești Iubire și Viață, fă ca fiecare familie umană să devină pe pământ, prin Fiul Tău, Isus Cristos, ”născut din Femeie”, și prin Spiritul Sfânt, izvor al milei divine, un adevărat sanctuar de viață și de iubire pentru generațiile care tot timpul se reînnoiesc.


Fă ca harul tău să ghideze gândurile și neliniștea soților spre binele familiei lor și a tuturor familiilor din lume.

Fă ca generațiile tinere să găsească în familie o puternică susținere pentru umanitatea lor și pentru creșterea lor în adevăr și iubire.

Fă ca iubirea, întărită de harul sacramentului căsătoriei, să fie mai puternică decât orice slăbiciune și decât orice criză, prin care trec uneori familiile noastre.

Fă ca, prin mijlocirea Sfintei Familii din Nazaret, Biserica aflată în mijlocul națiunilor de pe pământ să poată să-și îndeplinească misiunea în familie și cu ajutorul familiei.

Tu care ești Viața, Adevărul și Iubirea, în unire cu Fiul și cu Spiritul Sfânt. Amin.

 

Traducere: AMR

 Sursa:www.familiam.org