Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rugăciunea - fundamentul unui rodnic parteneriat

 
Rugăciunea - fundamentul unui rodnic parteneriat
  • 23 Feb 2021
  • 1374

În Duminica a XXXIII-a după Rusalii, a Vameșului și a Fariseului, 21 februarie 2021, în cadrul Sfintelor Liturghii din Bisericile „Sfânta Treime” din Cetatea de Baltă și Biserica Romano-Catolică „Sfânta Maria Königin der Apostel” din localitatea Baiersbronn, Germania a fost celebrată a V-a duminică  a parteneriatului dintre cele două comunități.

Înainte de încheierea oficiului liturgic, cele două comunități s-au întâlnit pe platforma Zoom pentru a-și împărtăși bucuria comuniunii și a realizărilor din anului trecut. În cadrul parteneriatului au fost realizate cursuri de chitară pentru copiii din Cetatea de Baltă și Târnăveni, pachete de Crăciun, ajutor umanitar în timpul pandemiei pentru familiile sărace din Cetatea de Baltă și Tătârlaua.

 S-a prezentat celor două comunități de preotul Sorin Ivan și referentul Dominik Weiß, un nou proiect care prevede achiziționarea unei pianine și începerea de cursuri în anul 2021.  

În finalul întâlnirii, preoții celebranți Pater Emmanuel și Sorin Ivan, au împărtășit reciproc binecuvântarea celor două comunități cu speranța unui viitor mai bun și realizarea unei vizite în luna septembrie 2021 a delegației Parohiei „St. Maria Königin der Apostel” din Baiersbronn la Cetatea de Baltă.

Pr. Prot. Sorin Ivan

 

Link-uri de la alte evenimente ale parteneriatului:

http://www.e-communio.ro/stire5162-parteneriat-cetatea-de-balta-baiersbronn-germania

http://www.e-communio.ro/stire5811-foto-comuniune-si-rugaciune-la-cetatea-de-balta

http://www.e-communio.ro/stire7443-rugaciunea-punte-peste-hotare