Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rugăciunea pentru Ziua Mondială a Tineretului, Lisabona 2023

 
Rugăciunea pentru Ziua Mondială a Tineretului, Lisabona 2023
  • 01 Feb 2021
  • 1840

Iată rugăciunea oficială pentru Ziua Mondială a Tineretului de la Lisabona. În fiecare zi de 23 a lunii, să găsim câteva minute pentru a ne ruga pentru reușită acestei întâlniri.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina oficială Ziua Mondială a Tineretului

 

Sfântă Fecioară în vizită la Elisabeta, care te-ai îndreptat în grabă spre ținutul muntos pentru a o întâlni pe verișoara taîndrumă-ne pe calea întâlnirii cu toți cei care ne așteaptă pentru a le duce Evanghelia vie: Isus Cristos, Fiul tău și Domnul nostru! 

Vom merge în grabă, fără abatere sau întârziere, cu disponibilitate și bucurie. 

Vom merge cu seninătate, pentru că cel care îl poartă pe Cristos poartă pacea, iar ”a face binele” este cel mai bun mod pentru ”a te simți bine”.

Sfântă Fecioară în vizită la Elisabeta, după exemplul tău, această Zi Mondială a Tineretului va fi o celebrare a lui Cristos pe care îl vom dărui, așa cum ai făcut-o tu. 

Fă ca această celebrare să devină o ocazie de mărturiei și împărtășirede fraternitate șirecunoștințăși fiecare dintre noi să îl caute pe aproapele care trăiește în așteptare. 

Cu tine, vom înainta pe această cale a întâlnirii, pentru ca lumea întreagă să se regăsească în fraternitate, dreptate și pace. 

Ajută-ne, Sfântă Fecioară în vizită la Elisabeta, să-L 

purtăm pe Cristos tuturorîn ascultare față de Tatăl și în iubirea Spiritului Sfânt! Amin.