Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

PS Claudiu vă urează An nou fericit și binecuvântat!

 
PS Claudiu vă urează An nou fericit și binecuvântat!
  • 31 Dec 2020
  • 2080

Cum a fost anul 2020? Cum va fi 2021? Depinde din ce perspectivă privim lucrurile. 

2020 a fost un an dificil, nimeni nu poate nega acest lucru, însă dacă referința noastră este Cuvântul lui Dumnezeu, Sfânta Scriptură, vedem pe de o parte că nu e nimic nou sub soare: Isus, Fiul lui Dumnezeu se naște în condiții extrem de dificile, iar în primele momente ale vietii riscă să fie omorât de Irod.

Pe de altă parte, cu toate aceste condiții dificile, Providența Divină își face clipă de clipă simțită prezența, prin Sfinții Îngeri și prin circumstanțele concrete ale vietii de zi cu zi, iar Sfânta Familie își continuă drumul pe care trebuie să meargă sub ocrotirea lui Dumnezeu. 

Putem deci spune că anul care a trecut a fost un an extrem de dificil, dar cu siguranță Providența Divină nu ne-a abandonat. Așa cum episcopii noștri martiri dădeau mărturie în temniță despre prezența lui Isus în mijlocul lor, așa și noi suntem datori să căutăm semnele prezenței lui Dumnezeu în viata noastră. 

Cum va fi așadar anul care vine? Nu contează atât de mult dacă vor mai fi pandemii sau persecuții, ci dacă Isus va fi piatra din capul unghiului în construcția vieții noastre. Dacă așa va fi, și asta doresc din toată inima prietenilor e-communio, indiferent de furtuni sau de suferințe, putem să ne spunem din toată inima "An nou fericit și binecuvântat!"

 

PS Claudiu

Episcopul Curiei