Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Compact Disc cu cântecele Coralei Catolica interpretate cu ocazia vizitei Papei Francisc la Blaj

 
Compact Disc cu cântecele Coralei Catolica interpretate cu ocazia vizitei Papei Francisc la Blaj
  • 02 Iun 2020
  • 3209

La un an de la vizita Sfântului Părinte Papa Francisc la Blaj, ocazie cu care Episcopii Martiri Greco-Catolici Români au fost beatificați, se lansează un Compact Disc (CD) cu toate cântecele pe care Corala Catolica le-a interpretat pe Câmpia Libertății, în cadrul Sfintei Liturghii.

Compact Discul apare la inițiativa Curiei Arhiepiscopiei Majore, prin implicarea Protopopiatului Greco-Catolic Brașov și susținerea Asociației Ecomunio-Lumina Evangheliei.

 

Repertoriul muzical pe care îl puteți regăsi în CD a fost structurat pe creaţia compozitorilor Iacob Mureşianu, Celestin Cherebeţiu, Francisc Hubic, Tudor Jarda, Marius Cuteanu, Carmen Opreanu şi pe aranjamente proprii. 

Sub bagheta maestrului Mihai Gavril GorbonovCorala  Catolica este alcătuită din oameni admirabili, dăruiţi şi devotaţi cântecului, în atmosferă de înălţătoare rugăciune. Prezenţa soliştilor vocali Mihaela Buhaiciuc, Paula Seling, Veta Biriş şi Sava Negrean Brudaşcu aducând un plus de dinamism şi culoare expresiei muzicale.

Glasul și măiestria lor i-a consacrat, putându-i asculta nu numai pe Câmpia Libertății, ci și în alte biserici și catedrale, cu diferite ocazii.

Vă punem la dispoziție troparul, condacul și imnul Episcopilor Martiri, extrase de pe CD-ul apărut astăzi.

 

ACC