Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Recorduri de audiență pentru liturghiile private ale Papei Francisc

 
Recorduri de audiență pentru liturghiile private ale Papei Francisc
  • 03 Apr 2020
  • 2632

Liturghiile private ale Papei au ajuns cele mai urmărite transmisiuni din Italia după buletinul de știri de la 18.00 în care autoritățile dau informațiile zilei privind evoluția pandemiei.

 

Liturghia zilnică, privată, a Papei Francisc, transmisă în sistem livestream în fiecare dimineață de la ora 7.00, a ajuns la o audiență foarte mare în Italia, arată publicația Crux.

 

În trei săptămâni, livestreamul matinal din Casa Santa Marta a devenit cea mai urmărită transmisiune din peninsulă după știrile de la ora 18.00 care difuzează conferința zilnică autorităților cu privire la evoluția pandemiei de coronavirus.

Decizia de a transmite livestream liturghia privată a Papei și de a oferi semnalul „la liber”, spre preluare, oricărei platforme media interesate a fost luată la începutul lui martie 2020, liturghiile Papei fiind transmise astfel zilnic începând cu 9 martie 2020.

 

Traducere: AMSursa:https://cruxnow.com