Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

PS Claudiu vă urează An nou Fericit!

 
PS Claudiu vă urează An nou Fericit!
  • 31 Dec 2019
  • 2470

Întâmpinăm împreună Noul An şi cu acest prilej de bucurie şi speranţă, ne încredințăm cu toții, prin mijlocirea Fericiților Episcopi Martiri, Dumnezeului celui veşnic şi bun, izvor al vieţii și al fericirii, pentru ca anul ce vine să fie pentru fiecare un timp de binecuvântare și har.

Anul 2020 să reînvie în sufletele tuturor dorința de a trăi în pace, dreptate și adevăr, avându-i ca modele pe Fericiții noștri episcopi, martiri ai credinței, despre care Papa Francisc spunea în momentul beatificării, la Blaj, că: ”au recâștigat și au lăsat poporului român o prețioasă moștenire pe care o putem sintetiza în două cuvinte: libertate și milostivire.”

Cred că vizita Papei Francisc a fost un punct de plecare pentru alte lucruri mari pe care Dumnezeu le poate face cu noi și cu țara noastră, atunci când oamenii se pun în slujba Lui, când doresc să facă binele, pentru ei și pentru semenii lor.  'Să mergem împreună' așadar, pentru a aduce roade bogate și în anul care vine.

Cu acest prilej special, doresc să adresez gândul meu de multumire colaboratorilor, cititorilor și tuturor prietenilor site-ului e-communio.ro. Pe toți Vă încredințez Dumnezeului Celui Mare și Puternic și purtării de grijă a Maicii Binecuvântate. 

 
Să aveți un An nou fericit, sub ocrotirea Maicii Sfinte!
 
+ Claudiu