Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Tinerii Parohiei Greco-Catolice din Brașov vestesc Nașterea Domnului

 
Tinerii Parohiei Greco-Catolice din Brașov vestesc Nașterea Domnului
  • 31 Dec 2019
  • 2127

După ce în două seri consecutive, în 17-18 decembrie, Parohia Greco-Catolică Sfântul Petru din Brașov, a găzduit prin străduința Pr. Prot. Flavius Florea, un regal de colinde dedicate sărbătorii Nașterii Pruncului Isus, în 25 decembrie a fost rândul tinerilor din parohia de sub poalele Tâmpei să-i ajute pe numeroșii credincioși prezenți să trăiască cu bucurie Sărbătoarea Crăciunului.

Atmosfera creată de tinerii și copiii parohiei a emoționat până la lacrimi, ceea ce demonstrează că Biserica are nevoie de implicarea tinerilor; ei nu sunt doar viitorul Bisericii ei sunt prezentul. Implicarea lor ajută la răspândirea evangheliei și la sensibilizarea inimilor. 

Rugăciunea, mulțumire sufletească, a fost întregită de participarea numeroasă a părinților și bunicilor, dar și de corala Catolica, condusă de profesorul M. Gorbonov, care a avut un rol de adevărat vehicul pentru purtarea credincioșilor spre cele sfinte, pentru o vibrare deosebită a sufletelor în comuniune.